Participare la Conferinta „Responsabilitate pentru viitorul tinerilor absolventi de studii superioare”

            Astazi, 10 iunie2013, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons au participat la Conferinta `Responsabilitate pentru viitorul tinerilor absolventi de studii superioare`, organizata de Ministerul Educatiei Nationale, in cadrul Rectoratului Universitatii Politehnica din Bucuresti.

            Printre invitati s-au numarat: domnul Remus Pricopie – Ministrul Educatiei Nationale, domnul Mihnea Costoiu – Ministrul delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Tehnologica, doamna Ecaterina Andronescu – Presedintele Senatului Universitatii Politehnica din Bucuresti si doamna Maia Morgenstern – actrita, care a vorbit despre ce inseamna integrarea pe piata muncii a absolventilor U.N.A.T.C.

            Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons au oferit tuturor participantilor la eveniment, materiale educativ-informative din cadrul Campaniilor de Educare si Informare a consumatorilor, derulate de asociatie.

            InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal