Participare InfoCons la prima intalnire din cadrul proiectului European METROFOOD-RI

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Participare InfoCons la prima intalnire din cadrul proiectului European METROFOOD-RI

InfoCons participa astazi, 11 Ianuarie 2017, in calitate de partener, la prima intalnire desfasurata in cadrul proiectului European METROFOOD-RI, eveniment ce se desfasoara la Bruxelles.

METROFOOD-RI este un proiect european de cercetare catalogat drept ‘in curs de dezvoltare’ in lista evenimentelor desfasurate in reteaua ESFRI 2016.

METROFOOD-RI este o infrastructura de cercetare a intereselor la nivel global, prin intermediul careia va fi posibila desfasurarea diferitelor activitati, precum colectarea de date si siguranta masurarii acestora sau cercetare de baza in domeniul alimentatiei si nutritiei.

Obiectivul general este acela de a consolida excelenta stiintifica in domeniul calitatii si sigurantei produselor alimentare prin promovarea metrologiei in alimentatie si nutritie, care sa permita o coordonare la nivel european si poate chiar global.

METROFOOD-RI are drept scop consolidarea cunostintelor stiintifice, promovarea cooperarii stiintifice, incurajarea colaborarii intre partile interesate si creearea unei surse comunde de date, informatii si cunostinte din domeniu.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu