Aplicatia InfoCons ingrediente, aditivi alimentari, calorii Protectia Consumatorilor
Aplicatia InfoCons Ingrediente, sare, zahar, calorii Protectia Consumatorilor

InfoCons  – InfoCons, participa in perioada 09 -12 aprilie 2013  la  ROMENVIROTEC – expozitie internationala de tehnologii si echipamente de protectie a mediului, reciclare, materii prime secundare si energii alternative, care se afla la cea de-a 20-a editie.- expozitie desfasurata  la Romexpo. In cadrul acestui eveniment  reprezentantii si voluntarii organizatiei vor fi prezenti in pavilionul C4 standul 16 unde vor disemina materiale informativ educative realizate in cadrul Campaniei Nationale “o9atitudine!` ,pe diferite teme de interes  pentru vizitatori si participanti. ROMENVIROTEC reprezinta cea mai importanta expozitie internationala dedicata protectiei mediului din Romania, eveniment de referinta pentru toti cei implicati in protejarea mediului inconjurator, preocupati de respectarea Directivelor UE.

InfoCons -InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal