Miscarea de Protectia Consumatorilor a semnat un Protocol de Colaborare cu FinZoom.ro

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea   Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons a incheiat un Protocol de Colaborare cu www.FinZoom.ro, ce are ca obiect consultarea si sustinerea reciproca in initierea si derularea de Programe si Campanii de Educare si Informare a Consumatorilor cu privire la Produsele si Serviciile Financiare de pe piata romaneasca.

FinZoom.ro a aniversat implinirea a 7 ani de informare si educare a consumatorilor romani de produse financiare, fiind castigatorul pentru doi ani consecutivi al Premiului Internetics pentru “Cel mai Bun Site de Servicii Financiare` (fiind si singurul site din nisa comparatoarelor financiar-bancare care a obtinut pana in prezent acest premiu in cadrul competitiei Internetics). Misiunea FinZoom.ro este de a imputernici milioane de consumatori sa ia decizii bine informate cu privire la finantele lor personale, decizii responsabile la achizitionarea de produse si servicii financiare, prin compararea dinamica a costurilor totale (DAE – Dobanda Anuala Efectiva) si prin campanii de educare privind beneficiile sau costurile ascunse ale produselor si serviciilor oferite de institutiile financiare din Romania.

InfoCons – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Prin semnarea protocolului, cele doua organizatii confirma o colaborare indelungata si se angajeaza institutional sa o dezvolte pe multiple planuri, punand in centrul preocuparilor interesele consumatorilor de produse financiare din Romania.

Mai jos va prezentam TOP 5 CREDITE de CONSUM pentru Sarbatori

Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este calculata pentru suma de 5.000 RON, imprumutata pe 12 luni

Banca / Produs DAE Dobanda Comisioane Rata lunara Total de rambursat
Piraeus Bank – Credit Simplu de Luat fara Comisioane – RON 0.10 9,71% 0.00 438.91 RON 5,266.84 RON
Volksbank – Credit de Consum cu Economii – RON 0.11 9,75% 0.00 440.00 RON 5,280.00 RON
OTP BANK – Credit pentru nevoi personale promotional – RON 0.12 11,47% 0.00 443.01 RON 5,316.05 RON
Banca Romaneasca – Creditul Bun cu comision lunar – RON 0.13 9,99% administrare: 0.20% / lunar la sold 449.56 RON 5,340.65 RON
Credit Agricole Bank – Credit Facile – RON 0.13 10,21% comision lunar de asigurare de 0,2003% din soldul creditului. 450.07 RON 5,346.81 RON

SURSA: www.FinZoom.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal