Nicoleta Radu – Director General PAID – InfoCons Protectia Consumatorilor 19 august 2022

Nicoleta Radu PAID InfoCons Protectia Consumatorilor

Un stat care nu își protejează cetățenii nu este un stat democratic . De aceea , vom fi mereu alături de toți cei care luptă pentru ca drepturile cetățenilor , inclusiv în calitatea lor de consumatori , să fie protejate . În țara noastră , dreptul la o informare corectă a cetățenilor este un drept constituțional . Ca atare , apreciem orice efort pe care autoritățile sau organizațiile pentru protecția consumatorilor le fac pentru a asigura acces la o informare corectă tuturor celor care o doresc . Vom sprijini întotdeauna activitatea de informare a consumatorilor din România , convinși fiind că numai printr-o atitudine fermă vom putea avea consumatori avizați .
Felicitări INFOCONS pentru noua atitudine pe care ați adus-o în activitatea de protecție a consumatorilor ! Prețuim colaborarea pe care o avem și vă asigurăm de tot sprijinul nostru și pe viitor ! La cât mai mulți ani în slujba protecției consumatorilor !

-Nicoleta RADU , Director General PAID

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal