Consiliul Județean Arad , Președinte Iustin Cionca – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Presedinte Consiliu Județean Satu Mare Iustin Cionca

Consiliul Județean Arad

Președinte Consiliul Județean Arad

Iustin Cionca

Vă mulțumesc că ne-ați integrat în proiectul dumneavoastră și vă asigur de întregul nostru sprijin.

Consiliul Județean este o instituție care funcționează exclusiv în slujba cetățeanului, conform atribuțiilor pe care le are direct, cât și prin instituțiile subordonate. Însăși menirea administrației este aceea de a deservi cetățenii, iar Consiliul Județean Arad are o paletă largă de activități în care în centrul atenției se află cetățeanul.

Instituția noastră este ancorată puternic în societate:

– administrează Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad;

– asigură servicii sociale pentru protecţia copilului, a persoanelor cu handicap, a persoanelor vârstnice, a familiei şi a altor persoane sau grupuri aflate în nevoie socială;

– administrează circa 1200 de kilometri de drumuri județene, modernizând și reabilitând în permanență rețeaua;

– asigură alimentarea cu apă și canalizarea întregului județ (continuând extinderea rețelei);

– administrează transportul în comun pentru localitățile din județ;

– asigură activități culturale, sportive și promovează obiectivele turistice ale județului;

– gestionează activitatea de colectare a deșeurilor în întreg județul;

În respect față de cerințele cetățenilor, în dialogul deschis cu aceștia, Consiliul Județean Arad are două principii de bază: accesul liber la informaţiile de interes public şi asigurarea transparenţei decizionale.

Consiliul Judeţean Arad finanţează şi cofinanţează numeroase proiecte, sprijină comunele şi oraşele judeţului, atât financiar cât şi logistic, dar beneficiarul este în exclusivitate cetăţeanul. Consiliul Judeţean Arad a accesat fonduri europene substanţiale pentru proiecte de reabilitare a infrastructurii de apă şi canalizare, a reţelelor de drumuri, pentru gestionarea deşeurilor. Am făcut paşi spre Europa şi suntem convinşi că Europa este aproape de noi!

Instituțiile noastre sunt partenere, având același scop: creșterea calității vieții, asigurarea unui confort și satisfacerea doleanțelor cetățenilor!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal