La împlinirea a 18 ani de acțiune neîntreruptă, pentru conștientizarea consumatorului român, dar deopotrivă, a producătorilor, importatorilor, comercianților din România, pentru a ridică nivelul de cunoaștere pe de o parte și de responsabilitate pe de altă parte a modului în care trebuie să ne respectăm, să colaborăm pentru binele nostru, dar și al Planetei și până la urmă pentru Binele copiilor noștrii !

 

Viziunea, Misiunea și Acțiunea campaniei permanente o9atitudine, a reușit să facă o diferență în mentalul românilor !

In special generația tânără, generația InfoCons, este mult mai conștientă de drepturile de CONSUMATOR EUROPEAN, atât în România, cât și oriunde în lume !

Mulțumim Sorin pentru această misiune pe care ți-ai asumat-o și ai reușit că InfoCons să fie un reper al Calității, al Responsabilității și Demnității in România !

 

La mulți ani Binecuvântați cu o9atitudine !

 

 

Marian Cioceanu

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal