18 ani! Majoratul! Majoratul unui vis! Visul lui Sorin!

Un vis devenit realitate prin    Insistenta,   Nebunia, Framintarea,  Obiectivitatea,  Consecventa,                             Onestitatea,  Nobletea,  Staruintaunui OM, Sorin Mierla, devotat, profesionist, intelegator, meticulos, pasionat,  calculat, curajos, incapatinat, insistent, sufletist, daruit, cumpatat, solidar, echilibrat, constiincios, care a reusit sa formeze in jurul sau o echipa valoroasa care este daruita trup si suflet protejarii drepturilor si intereselor consumatorilor! Urez echipei InfoCons viata lunga, sanatate, intelepciune, performante si realizari multiple in nobila si indispensabila misiune de informare, consiliere si protectie a consumatorului roman! Astept aniversarea la … semicentenar! La multi ani fericiti tuturor!

Cu pretuire, apreciere si admiratie,

Gl. lt. (r) Olimpiodor Antonescu

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal