Leonard Bulai – Prefectul Judetului Bacau InfoCons Protectia Consumatorilor 29 aprilie 2021

Instituția Prefectului Județului Bacău felicită Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor pentru cei 18 ani de activitate derulați cu sloganul„o9atitudine!”.

 

Activitațile dumneavoastră au condus la o mai bună informare a consumatorilor, la educarea acestora, la o intervenție mai bună a autorităților care au lucrat eficient în slujba cetățenilor.

 

Este important de menționat faptul că ați responsabilizat și ați determinat, prin aceste demersuri, și operatorii economici, fumizorii de utilități, instituțiile financiare și nu numai, să își îndeplinească responsabilitățile și să fie parteneri corecți față de beneficiarii lor.

 

Vă felicităm pentru campaniile de informare sau de conștientizare pe care le-ați organizat, care au condus în mod vizibil la creşterea gradului de implicare cetățenească și la dezvoltarea unei societăți civile informate și vă asigurăm de toata colaborarea și considerația noastră!

 

Cu respect și stimă pentru realizările dumneavoastră,

Prefectul Judetului Bacau

LEONARD BULAU

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal