Aplicatia Gratuita InfoCons Protectia Consumatorilor
Aplicatia Gratuită InfoCons Protectia Consumatorilor

Jurnal Eveniment Imobil – disponibil național prin rețeaua Inmedio

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Jurnal Eveniment Imobil – disponibil național prin rețeaua Inmedio

Proiectul `Jurnal Evenimente Imobil‘ – parte integrantă a Cărții tehnice a construcției este destinat spațiilor publice și private, având ca obiectiv gestionarea imobilelor din punct de vedere al întreținerii, reparațiilor, modificărilor efectuate atât din perspectiva calității, a trasabilității materialelor utilizate, a evidenței manoperei specializate, dar și de reducere a componentei de evaziune fiscală și utilizării materialelor neconforme din punct de vedere al securității și siguranței cetățeanului care achiziționează un astfel de spațiu sau care accesează un astfel de spațiu public sau privat.

Achiziționează `Jurnalul evenimente imobil` – parte integrantă a Cărții Tehnice completând formularul online sau oriunde în țară, prin rețeaua Inmedio.

Acest proiect se încadrează în bunele practici europene, fiind în conformitate cu legislația naționala, și ține cont de tematica de control a autorității competente în domeniul securității și siguranței construcțiilor, securității și siguranței cetățenilor, dar și pentru limitarea practicilor comerciale incorecte și înșelăciunea consumatorului.

`Jurnalul evenimente imobil` – parte integrantă a Cărții tehnice a construcției reprezintă un mijloc modern, european de siguranța și securitate a construcțiilor și imobilelor în conformitate cu normativele naționale și europene, în Jurnal regăsindu-se inclusiv informații cu privire la reguli de protecție în caz de calamitate, cât și informații despre structura de rezistență, ascensor, acoperiș, balcon, izolație termică, tâmplărie exterioară, tâmplărie interioară, instalație electrică, instalație ventilație/climatizare, instalație termică, instalație gaze naturale, instalație sanitară, finisaje, atenționări cu privire la reguli de protecție în caz de inundație, exploatarea buteliilor GPL, exploatarea coșurilor de fum, a mijloacelor de încălzire și a instalațiilor de gaze naturale, instalaților termice, toate aceste prevederi fiind în conformitate cu legislația privind calitatea în construcții. Acest Jurnal este securizat cu marcajul de securitate și siguranță – holograma PRO-Q, în cadrul Programului Național Anti-contrafacerii.

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!*

*Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal