Instituția Prefectului Brăila , Prefect Iulian Timoftei – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Iulian Timoftei Prefect Braila

Instituția Prefectului Brăila

Prefect Brăila

Iulian Timoftei

În calitate de prefect al județului Brăila pot să afirm că fiecare zi este un exercițiu de îmbunătățire a serviciilor publice oferite cetățenilor de către Instituția Prefectului – Județul Brăila. Încă de la începutul mandatului am insistat ca interacțiunea cu cetățeanul să fie la cele mai înalte standarde. În cadrul Prefecturii Brăila, oricine solicită audiență cu prefectul este programat în cel mai scurt timp tocmai pentru a da personal asigurări în ceea ce privește prioritizarea și rezolvarea problemelor petentului, bineînțeles, în limita competențelor pe care le dețin. În cadrul oricărei ședințe, reuniuni, întrevedere cu angajații ofer profesionalism și solicit la rândul meu să se ofere același respect și în relația acestora cu cetățenii. Sunt convins că prezenţa unei mai mari flexibilităţi organizatorice în administraţiile locale va permite o simplificare în implementarea unor bune practici în instituțiile publice.

La fel de important este, din punctul meu de vedere, și progresul tehnologic care trebuie implementat la toate nivelurile administrației publice locale și centrale. Crearea bazelor de date interinstituționale, facilitarea obținerii accesului la informații importante pentru cetățean care pot fi disponibile la un click distanță, precum și instruirea continuă a angajaților din administrație în ceea ce privește utilizarea mediilor electronice contribuie, în mod direct, la eficientizarea și inovarea serviciilor oferite cetățeanului.

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal