InfoCons: Top 10 cele mai performante masini de spalat vase!

Masinile de spalat vase au ajuns sa fie din ce in ce mai populare, motiv pentru care va prezentam un top al celor mai bune astfel de aparate.

In cadrul testelor sunt verificate consumul de apa, silentiozitatea, consumul de energie electrica si nu in ultimul rand, calitatea spalarii vaselor.

Mai jos veti regasi top 10 cele mai performante masini de spalat vase:

1. SIEMENS SK 76M530 EU
2. BOSCH SMS65M28FF
3. MIELE G 5780 SC Vi
4. BOSCH SMV69M40EU
5. SIEMENS SN66M095EU
6. NEFF S71T69X4EU
7. BOSCH SMS40M62EU
8. BALAY 3VS702IA
9. SIEMENS SN26M882FF
10. BALAY 3VS702BA

Testele sunt realizate in laboratoare acreditate din reteaua independenta de industrie din cadrul retelei International Consumer Research&Testing (I.C.R.T). Acestea sunt oferite spre informare de Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania in cadrul Campaniei “o9atitudine!`, A.N.P.C.P.P.S. Romania fiind membra I.C.R.T.

Pentru mai multe informatii si detalii privind acest Test Comparativ despre masini de spalat vase in varianta completa, dar si despre alte produse, viziteaza pagina www.testecomparative.ro!

Despre: International Consumer Research & Testing (ICRT) este unica organizatie internationala independenta specializata in cercetare si testare in domeniul protectiei consumatorului. ICRT este un consortiu global, avand ca membri peste 35 de organizatii de protectia consumatorilor dedicate cercetarii si testarii de produse si servicii in interesul consumatorilor din intreaga lume.

Despre: InfoCons – A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine ! – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor. Ia atitudine! Cunoaste-ti drepturile si exercita-le apeland 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal