InfoCons prezent la Târgul de ONG-uri – Cetățean activ în comunitate

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. InfoCons prezent la Târgul de ONG-uri – Cetățean activ în comunitate

Reprezentanții InfoCons sunt prezenți în acest moment la Târgul de ONG-uri – Cetățean activ în comunitate. Târgul se desfășoară în intervalul orar 15:00 – 19:00, la Coresi Shopping Resort, Str. Zaharia Stancu nr. 1, Braşov.

Prin acest eveniment se dorește creșterea vizibilității sectorului ONG și conștientizarea la nivelul întregii comunități Brașovene asupra rolului și a impactului organizațiilor neguvernamentale în comunitate.

Reprezentantii si voluntarii Asociației InfoCons vă vor pune la dispoziție materiale informative – educative realizate în cadrul Campaniilor Naționale de Educare și Informare, pe diferite teme de interes pentru vizitatori și participanți.

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu