InfoCons membra a Grupului consultativ de dialog permanent în domeniul protecției consumatorilor de servicii financiare nebancare (GCDPPC)

In urma procesului de selecție derulat la nivelul A.S.F., în baza hotărârii adoptate de Consiliul A.S.F. în data de 14.04.2021, InfoCons a fost aleasa ca membru al Grupului consultativ de dialog permanent în domeniul protecției consumatorilor de servicii financiare nebancare (GCDPPC), ce funcționează pe lângă Consiliul A.S.F., la categoria ”Asociații de consumatori, asociațiilor relevante  cu domeniu de activitate conex sau în legătură cu consumatorii de servicii financiare nebancare”.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal