Sorin Mierlea, Președinte InfoCons , participă în calitate de speaker la Seminarul de pregătire profesională a consilierilor juridici stagiari

Sorin Mierlea , Președinte InfoCons , participă în calitate de speaker la Seminarul de pregătire profesională a consilierilor juridici stagiari.

Colegiul Consilierilor Juridici București în parteneriat cu Facultatea de Științe Juridice a Univerității Hyperion organizează seminarul ce se va desfășura astăzi, 16 Noiembrie 2023, începând cu ora 11:30 .

Seminarul este inclus în programa de pregătire profesională reglementată de art.55 — art.57 din Statutul profesiei de consilier juridic coroborate cu art. 192 — art. 200 din Legea 53/2003 — Codul muncii cu modificările și completările ulterioare.

Obiectivul esențial al Colegiului Consilierilor Juridici București îl constituie menținerea și perfecționarea unui cadru profesional competent, independent, specializat și eficient în scopul apărării și promovării intereselor profesionale prin:

  • reprezentarea intereselor și drepturilor profesiei de consilier juridic;
  • pregătirea profesională continuă, solidaritate și disciplină profesională;
  • asigurarea reprezentării corpului profesional față de celelalte corpuri profesionale la nivelul societății civile și în relația cu autoritățile statului.

Alături de domnul Președinte, Sorin Mierlea vor mai lua cuvântul și :

Agenda seminarului se poate vedea AICI .