InfoCons: A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine! a organizat Seminarul cu tema “Sistemul european armonizat de colectare si utilizare a datelor privind petitiile consumatorilor”

La acest eveniment au participat atat reprezentanti ai institutiilor publice, ai organizatiilor de protectia consumatorilor, cat si reprezentanti ai Marilor Retaileri din Romania.

Seminarul a avut doua sesiuni: in prima parte, domnul MAREK CHROSCICKI a facut o scurta prezentare a Programului, si a modului de implementare a acestuia, iar in cea de-a doua parte participantii au implementat acest soft. La finalul seminarului, a avut loc o scurta sesiune de intrebari asupra programului prezentat, dar si asupra beneficiilor aduse de acesta, in cadrul Departamentelor de Reclamatii.

Dintre invitatii care au participat la eveniment, amintim:

– Reprezentanti ai Secretariatului General al Guvernului – Directia pentru Strategii Guvernamentale;

– Reprezentanti ai Inspectoratului General al Politiei Romane – Directia de Ordine Publica;

– Reprezentanti ai Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane;

– Reprezentanti ai Asociatiilor pentru Protectia Consumatorilor din Romania;

– Reprezentanti ai Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania etc.

 

A.N.P.C.P.P.S. Romania, avand Secretariatul General in Bucuresti, Str. Muzelor, nr. 1, Sector 4, Cod Poştal 040191, Romania, fax: 031/402.26.32, e-mail: secretariat.general@protectia-consumatorilor.ro, web: www.protectia-consumatorilor.ro este o organizatie reprezentativa, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor, unica organizatie din Romania, membra cu drepturi depline in Organizatia Mondiala – Consumers International.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal