Muntele, principalul punct de atracție în România

Munții au fost una dintre principalele atracții în călătoriile alese de către populația UE în 2016, respectiv 13%.

Cei care locuiesc în Slovacia au vizitat cel mai mult munții, 25% din călătoriile lor au implicat munți, urmate de persoanele din România, 24% din călătorii.

Franța și Italia – 19% din călătorii.

În schimb, locuitorii Lituaniei au vizitat cel mai puțin munții, reprezentând 1% din călătorii, urmat de cetățenii din Estonia, Croația, Letonia și Suedia cu 2% din călătorii, precum și Danemarca și Regatul Unit – 4% din călătorii.

Studiul se poate vedea aici.

În 2016, călătoriile personale care implicau vizitarea munților au fost mai lungi (6 – 7 nopți) decât media pentru toate călătoriile (5 nopți).

Cetățenii UE din Regatul Unit au efectuat cele mai lungi călătorii, respectiv 14 nopți, urmate de cetățenii din Grecia – 12 nopți și Estonia 11 nopți.

Sursa: Europa.eu

Citește și:

Ești asigurat? Cum te-ai asigurat? Ai citit contractul de asigurare?

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal