Implica-te si tu! Ia atitudine! Directioneaza pana la 3.5% din impozitul anual datorat!

Acum ai posibilitatea să te implici intr-un proiect social și să iei atitudine, direcționând pana la 3,5% din impozitul anual datorat pana pe 25 Mai 2021

Directionand pana la 3.5% din impozitul pe venit inseamna sa decizi asupra banilor care sunt dati statului. Fiecare dintre noi s-a confruntat macar o data in viata cu probleme legate de sanatate, de educatie sau de mediu. Fiecare dintre noi are o ruda bolnava care are nevoie de ingrijire, cunoaste un copil care are nevoie de educatie, s-a revoltat in momentul in care a vazut modul in care mediul inconjurator este poluat, sau si-a dorit sa faca o reclamatie privind un produs care nu atingea standardele de calitate, dorindu-si un organism care sa ii protejeze drepturile de consumator.

Ia atitudine! alaturi de InfoCons și sprijină unul dintre proiectele desfășurate de noi pentru:

 • Educație
 • Sprijin pentru acces la școală
 • Sanatate
 • Protecția mediului
 • Teste comparative
 • Dezvoltarea Aplicației InfoCons – Scanează coduri de bare
 • Sprijin pentru persoane în vârstă
 • Proiecte destinate persoanelor cu dizabilități

 

 

Cum trebuie sa procedez ?

Pasul 1:

Descarcă Formularul 230 privind destinația sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul anual datorat

 

Pasul 2:

Completeaza rubrica

 • DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI și semnătura.
 • Restul rubricilor se completează doar dacă este cazul (nu sunt obligatorii).

Pasul 3:

 • Depuneţi formularul (personal) în dublu exemplar direct la registratura organului fiscal competent;.( la Administraţia Finanţelor Publice a localităţii de domiciliu Potrivit legii este acceptată şi adresa unde locuieşte efectiv deponentul, în cazul în care aceasta este diferită de domiciliu, pentru persoanele fizice care au domiciliul fiscal în România)
 • trimiteţi formularul prin poştă, cu scrisoare recomandată, la organul fiscal competent ;( la Administraţia Finanţelor Publice a localităţii de domiciliu Potrivit legii este acceptată şi adresa unde locuieşte efectiv deponentul, în cazul în care aceasta este diferită de domiciliu, pentru persoanele fizice care au domiciliul fiscal în România)

 

 •  trimiteti formularul completat in original prin posta/curierat la adresa Secretariatului General InfoCons din Bulevardul Marașești, nr 127-129, sector 4, București  sau scanat la adresa office@infocons.ro si noi vom depune formularele la organul fiscal competent.

 

 

Descarcă Formularul 230 pentru direcționarea pana la 3,5% din impozitul pe venit precompletat.

 

 

“Te poti implica si tu acum, fara costuri, banii oricum sunt redirectionati catre bugetul de stat. Poti alege sa sustii Proiectele InfoCons sau  catre orice organizatie non-guvernamentala, asociatie sau fundatie.Luati atitudine! Aceste sume pot ajuta un copil bolnav, un batran, pot ajuta la Protectia mediului, realizarea de teste comparative pe diferite game de produse alimentare si nu numai, astfel decizia se poate lua in cunostinta de cauza! Doar impreuna putem fi mai puternici! Ajuta-ne sa te ajutam!”

 

Sorin MierleaPresedinte InfoCons  

 

 

 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal