Grupul de lucru pe tema Neutralităţii reţelelor şi sustenabilităţii internetului

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Grupul de lucru pe tema Neutralităţii reţelelor şi sustenabilităţii internetului

ANCOM a organizat în data de 26 martie 2013 prima întâlnire a Grupului de lucru pe tema Neutralităţii reţelelor şi sustenabilităţii internetului la care au participat reprezentanti ai InfoCons

Necesitatea înfiinţării unui grup de lucru pe tema neutralităţii reţelelor şi sustenabilităţii internetului a fost una dintre concluziile dezbaterii intitulate Neutralitatea reţelelor şi sustenabilitatea internetului (Net Neutrality and the Quest for Sustainable Internet), organizată de ANCOM şi ApTI în 2012.

În această primă întâlnire, grupul de lucru şi-a propus să îşi stabilească modul de lucru şi să analizăm cele mai recente măsuri în domeniul neutralităţii internetului luate la nivel european, precum şi evoluţiile din piaţa românească cu impact efectiv sau potenţial asupra neutralităţii internetului.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu