Astazi se implinesc 10 de la infiintarea Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania (InfoCons -InfoCons www.protectia-consumatorilor.ro ), va multumim pentru sprijinul acordat activitatii de constientizare si educare a cetateanului roman pentru schimbarea mentalitatii din cetatean pasiv in adevarat cetatean european activ cu o9atitudine!

Speram in continuarea in implicarea dvs. in educarea si informarea  cetatenilor in calitatea lor de consumatori, pentru ca acestia sa poata faca alegeri in cunostinta de cauza la standarde europene si continuarea campaniilor de succes derulate in acesti 10 ani ! –  “Campania o9atitudine !`, “Inchide! Stinge! Recicleaza!`, “InfoUtile`, “Cere bonul fiscal!`, “Alege Sanatos!Traieste Sanatos!`, “Ai drepturi! Nu te lasa furat! Ia atitudine!`, “Banii tai, dreptul tau!Fii informat!`, publicatia InfoCons, platforma video de dialog pentru consumatori – TeleCons (www.telecons.ro), Proiectul Dolceta (www. dolceta.ro ), platforma de educatie financiar bancara – www.finformation.ro, platformele de informare transparenta : cazare.infocons.ro,  agentii.infocons.ro, e.o9atitudine.ro ; aplicatia de informare  www.testecomparative.ro, realizate in cadrul retelei I.C.R.T.  – International Consumer Research&Testing etc

Cu totii suntem cetateni europeni si avem drepturi ! si fiecare dintre noi poate schimba ceva real luand atitudine ! 

InfoCons -InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal