Fii informat ! Tu știi ce pui în farfurie ? Citește eticheta produselor congelate !

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului Produse Congelate

„Fii informat ! Tu știi ce pui în farfurie ? Citește eticheta produselor congelate !” este o campanie inițiată de InfoCons prin care este încurajată citirea etichetelor produselor congelate . O alternativă rapidă constă în scanarea codului de bare de pe produsele congelate cu ajutorul Aplicației Gratuite InfoCons , pentru a afla instant , direct pe telefonul mobil numărul și tipul aditivilor alimentari , ingredientele , valorile nutriționale ( sare , zahăr , calorii ) , precum și dacă produsul conține alergeni .

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal