Festivitatea de premiere a Concursului Național Școlar pe teme de Protecția Consumatorilor Alege! Este Dreptul tău!

În data de 22 Iunie 2023, începând cu ora 19:00  a avut loc Festivitatea de Premiere a caștigătorilor Concursului Național Școlar pe teme de Protecția Consumatorilor Alege! Este Dreptul tău! , ediția 2023 , ce se adresează elevilor școlilor generale și elevilor de liceu.

Citește și : Aplicatia InfoCons- unealtă utilă pentru consumatori

Domnul Sorin Mierlea , Președintele InfoCons a fost prezent la festivitatea de premiere unde a acordat diverse premii eleviilor.

Concursul a fost organizat de Ministerul Educației și Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, cu sprijinul InfoCons.

Tema acestei ediții a fost: Provocările comerțului online pentru tânărul consumator.

Citește și : InfoCons partener al Concursului Național “Alege! Este Dreptul tău!” – Faza Națională – Editia 2023

În perioada 19 – 23 Iunie 2023  în Tabăra Luminița din Eforie Nord, judeţul Constanţa a avut loc faza finală  a Concursului Național Școlar pe teme de Protecția Consumatorului Alege! Este Dreptul tău! , ediția 2023 , unde au participat 90 de elevi din clasele IX-XI .

În cadrul Concursului, elevii au demonstrat cunoștințele din domeniul protecției consumatorilor , pe parcursul a două probe: proba individuală și proba pe echipe.

Citește și : Consursul Național – Alege! Este dreptul tău – Faza Națională – Editia 2023

Pentru elevii claselor IX-XI  au fost acordate 5 premii individuale, 20 premii pe echipe și 8 premii de merit.

InfoCons este Partener al Concursului Naţional Școlar pe teme de Protecţia Consumatorilor Alege! Este dreptul tău! de peste 10 ani, concurs ce face parte din strategia de informare și educare a tinerilor consumatori.

Citește și : Domnul Sorin Mierlea , Președintele InfoCons , prezintă în cadrul emisiunii „ Alege Responsabil ” de pe Trinitas TV riscurile și regulile comerțului online

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal