Aplicatia InfoCons- unealtă utilă pentru consumatori

Aplicația InfoCons este un instrument dedicat pentru protecția consumatorilor, gândită și dezvoltată pentru a facilita procesul de achiziționare a produselor și citire a etichetelor. Premisa de la care plecăm? Un consumator educat este un consumator informat!
Toți consumatorii indiferent de vârstă, gen sau locație pot utiliza acest instrument care le oferă o radiografie instantă a informațiilor de pe etichetă.

Cu aplicația InfoCons poți să:

  • Scanezi codul de bare al oricărui produs alimentar de oriunde din lume și afli dacă are aditivi, vezi ingredientele și locurile unde poți recicla ambalajul.
  • Salvezi produsele într-o listă de unde poți afla cantitatea cumulată de aditivi (E-uri), sare, zahăr și calorii.
  • Printr-o simplă bifare a produselor pe care dorești să le mănânci la o masă, aplicația îți calculează numericul de E-uri, cantitatea de zahăr, cantitatea de sare și caloriile. Astfel, poți elimina din produsele pe care urma să le consumi, în cazul în care consideri că sunt prea multe E-uri ori prea mult zahăr sau sare.

Descarcă și tu GRATUIT aplicația InfoCons pentru a ști ce consumi și pentru a-ți face cumpărăturile în cunoștință de cauză!

În urma descărcării și folosirii aplicatiei InfoCons, nu ezita să ne spui părerea ta pe rețelele noastre sociale (Facebook, Instagram, LinkedIn) sau la adresa de mail: aplicatie@infocons.ro!

Împreună suntem SUPERConsumatori! Ajută-ne să te ajutăm!

Calculator aplicatia InfoCons