Ediție dubla SuperConsumatorul – 16 Decembrie

Astăzi, 16 Decembrie 2015, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată ediția dublă a emisiunii `SuperConsumatorul`. Emisiunea poate fi urmărită în fiecare Miercuri între orele 18:00 și 20:00, având ca invitat permanent pe domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons.

În prima parte a emisiunii, între 18:00 si 19:00, va fi dezbătut subiectul `Cum cumpărăm jucării pentru copii de sărbători?`

Partea a doua a emisiunii `SuperConsumatorul`, ce va fi difuzată între orele 19:00 si 20:00, va aborda subiectul `Vacanţe de vis sau…de coşmar?` și va fi dezbătută de invitați de seamă, precum:

  • Răzvan PASCU – fondatorul Travel Communication Romania şi preşedinte al Asociaţiei “Travel Focus`
  • Marilena STOIAN – preşedinte fondator ANTREC.
  • George Bogdan BORUNĂ – Director General, Direcţia Generală Control şi Autorizare Turism, Autoritatea Naţională pentru Turism.

`SuperConsumatorul` este o emisiune informativă despre drepturile cumpărătorilor în calitatea lor de consumatori, pentru ca aceștia să aibă o atitudine activă, să aibă acces la o informație corectă, transparentă, independentă, și astfel să devenim cu toții consumatori europeni care să-și cunoască cu adevărat drepturile și să ni le și revendicăm.

Emisiunea va fi disponibilă pentru vizualizare și în mediul online, în mod gratuit, prin platforma TVR+: SuperConsumatorul

Emisiunea își propune ca fiecare dintre noi să adoptăm o9atitudine!

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal