Ediție speciala SuperConsumatorul – situații neprevăzute și de urgență

Astăzi, 4 Noiembrie 2015, începând cu orele 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată, în transmisiune directă, a patra ediție a emisiunii `SuperConsumatorul`. Emisiunea poate fi urmărită în fiecare miercuri între orele 18:00 și 19:00, având ca invitat permanent pe domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons.

Emisiunea de astăzi reprezintă o ediție specială în urma tragediei din 30 Octombrie, din clubul `Colectiv`, durata acesteia fiind prelungită până la ora 20:00. Astfel temele principale ale ediției vor fi:

  • Educarea copiilor, a tinerilor cu privire la situațiile neprevăzute cu risc asupra sănătății și integrității – la discuții vor participa domnul Ovidiu MăntăluțăInstitutul de Științe ale Educației din cadrul Ministerului Educației, domnul colonel Felix Bulearcă – coordonator Analiza Riscuri si Strategii Preventive, din cadrul Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, domnul Sorin Mierlea -președinte InfoCons;
  • Stiți unde mergeți? Cum va alegeți clubul, teatrul underground? Ați reclamat un local/serviciu pentru nereguli? – întrebarile vor fi adresate adolescenților, studenților, iar la dezbatere se va alătura doamna Sabrina Manoliu – organizator de evenimente;
  • Accesibilizarea spațiilor publice – rampe, facilități pentru persoanele cu dizabilități – se va alătura la discuție doamna Iustina RaduConsiliul Național al Dizabilității din România

‘SuperConsumatorul’ este o emisiune informativă despre drepturile cumpărătorilor în calitatea lor de consumatori, pentru ca aceștia să aibă o atitudine activă, să aibă acces la o informație corectă, transparentă, independentă, și astfel să devenim cu toții consumatori europeni care să-și cunoască cu adevărat drepturile și să ni le și revendicăm.

Emisiunea va fi disponibilă pentru vizualizare și în mediul online, în mod gratuit, prin platforma TVR+: SuperConsumatorul

Emisiunea își propune ca fiecare dintre noi să adoptăm o9atitudine!

SuperConsumatorul

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal