A treia editie a Emisiunii SuperConsumatorul acum si online

  1. Acasă
  2. Superconsumatorul
  3. A treia editie a Emisiunii SuperConsumatorul acum si online

Puteti urmari acum a treia editie a Emisiunii SuperConsumatorul de la TVR 1 si online la adresa: http://www.tvrplus.ro/editie-superconsumatorul-162560.

SuperConsumatorul este Sorin Mierlea – Presedinte al InfoCons -InfoCons, iar in acesta editie puteti afla informatii utile cu privire la lichidele de parbriz pentru perioada de iarna, decoratiunile pentru Sarbatorile de Iarna si testul apelarii unui numar de telefon al unui agent economic, dedicat consumatorilor.

 Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din Romania – InfoCons, unica organizaţie din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociaţie de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct şi indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federaţiei Asociaţiilor de Consumatori.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu