A.N.P.C.P.P.S. România – O 9 atitudine! s-a alăturat programului de ecologizare a staţiunilor turistice din România desfăşurat de Comisia de Administraţie Publică, Amenajarea Teritoriului şi Echilibru Ecologic a Camerei Deputaţilor în parteneriat cu Ministerul Turismului şi Ministerul Tineretului şi Sportului, în principalele staţiuni turistice din ţară, într-un efort comun de conştientizare a populaţiei faţă de importanţa protejării mediului înconjurător.

Campania cuprinde mai multe acţiuni. Prima acţiune a acestui program s-a derulat în perioada 23 – 24 mai 2009, în staţiunile de pe litoralul Mării Negre şi de pe Valea Prahovei. Astfel aproximativ 200 de voluntari au participat la acţiunile de ecologizare de pe Valea Prahovei în oraşele Sinaia, Buşteni, Azuga şi pe litoral în Costineşti şi Eforie.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal