Campanie de educare şi informare a consumatorilor în domeniul culturii

Campanie ce are drept scop creşterea nivelului de conştientizare şi informare a consumatorilor din România cu privire la dezvoltarea zonelor culturale şi refacerea obiectivelor culturale şi arhitecturale din România, cât şi promovarea acestora.

Au fost realizate materiale tip print: afişe format A2, semne de carte.

În cadrul acestei secţiuni a campaniei a fost organizat un concurs ce se afla încă în desfăşurare `Poezia lui Mihai Eminescu`, concurs ce are mai multe secţiuni: fotografie, eseu, video, pictura sau colaj.

Totodata, a fost realizat şi site-ul dedicat acestei campaniii: www.meminescu.ro.

Locații Diseminare Materiale: Descarcă lista în format PDF

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!*

*Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal