Este foarte important sa cunoasteti aceste informatii intrucat exista persoane cu alergii care pot avea de suferit de pe urma acestor compusi sau chiar copii care pot fi afectati pentru ca anumite substante sunt interzise pana la o anumita varsta.

A.N.P.C.P.P.S. Romania a lansat un tool de informare a consumatorilor accesibil de pe telefonul mobil la adresa e.o9atitudine.ro. Aplicatia permite utilizatorilor sa acceseze informatii despre E-uri (aditivi alimentari) pe baza denumirii acestora sau a numarului E (ex: acid citric sau E330).

Aplicatia este disponibila pentru toate platformele mobile precum si pe PC-uri.

Aceasta aplicatie este rodul efortului nostru continuu de educare si informare a consumatorilor in cadrul campaniei "o9atitudine!".

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal