Participare reprezentant InfoCons la întâlnirea Grupului Consultatitv de dialog permanent în domeniul protecției consumatorilor de servicii financiare nebancare

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Participare reprezentant InfoCons la întâlnirea Grupului Consultatitv de dialog permanent în domeniul protecției consumatorilor de servicii financiare nebancare

Astăzi, 10 martie 2020, un reprezentant InfoCons va participa la întâlnirea Grupului Consultatitv de dialog permanent în domeniul protecției consumatorilor de servicii financiare nebancare, care are în vedere adoptarea unei decizii/opinii/recomandări comune a GCDP.

Citește și:

– Animalele de companie pot răspândi noul virus Covid-19 (Coronavirus)?

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: [email protected]

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu