Drd. Radu Rugiubei , Consultant Business – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Radu Rugiubei

Drd. Radu Rugiubei

Consultant Business

Buna ziua si la multi ani, Infocons, cu ocazia implinirii a 20 de ani de activitate de informare a cetatenilor cu privire la drepturile lor de consumatori si riscurile nestiute la care sunt expusi in piata. Activitatea nobila a oamenilor implicati si informarile pe care le transmit sunt de un real ajutor pentru cetatenii de pretutindeni. Succes in continuare si multa stima pentru tot ce faceti.

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal