Domnul Marius Alexandru Dunca – Presedinte – Secretar de Stat – A.N.P.C. InfoCons Protectia Consumatorilor 3 septembrie 2015

RESPECTĂ-TE pentru A FII RESPECTAT! Cere bonul fiscal! Plătește cu cardul!

Accesul la produse și servicii sigure și de calitate este dreptul dumneavoastră fundamental. Pentru ca instituțiile statului să poată să își facă datoria avem nevoia de dovada achiziției – CERE BONUL FISCAL! Pentru tranzacții sigure, fără costuri ascunse și ușor identificabile PLĂTEȘTE CU CARDUL!

Drepturile dumneavoastră trebuie să fie respectate!`

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal