Cristina Popescu – Director Comunicare Corporativa Danone Europa de Sud Est InfoCons Protectia Consumatorului 14 iulie 2014

Cristina Popescu - Director Comunicare Corporativa Danone Europa de Sud Est - Testimonial - InfoCons - Protectia Consumatorilor

Cunosc de cativa ani deja activitatea lui Sorin Mierlea si dedicarea cu care promoveaza O 9 atitudine, ca o solutie pentru o societate mai buna pentru noi toti. Am apreciat de fiecare data determinarea de a construi noi repere si noi comportamente, temele noi puse cu curaj in dezbatere, ca si prolificitatea proiectelor si campaniilor propuse.  Alegerile bune se bazeaza pe informatii corecte, relevante si suficiente, iar indrumarea pe care A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons Organizatia de Consumatori a oferit-o in toti acesti 10 ani consumatorilor a cantarit mult in fundamentarea unor alegeri avantajoase pentru consumatori. Urez asociatiei sa aiba un bilant chiar si mai generos peste inca 10 ani de activitate!

Cristina Popescu

Director Comunicare Corporativa Danone Europa de Sud Est

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal