Dogaru Florin Constantin , Comisar-şef de poliţie – şef al Inspectoratului , Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba – 21 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

La multi ani InfoCons! Avem onoarea de a transmite din partea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba felicitări pentru activitatea desfăşurată în acești 21 de ani, dedicată promovării, reprezentării drepturilor și intereselor consumatorilor din România .

Totodată ne oferim disponibilitatea și sprijinul în activităţile pe care le desfăşurați.

Vă urăm succes și vă asigurăm de întreagă noastră consideraţie!

 

 

Cu stimă.
Şeful Inspectoratului
Comisar șef de poliţie,
DOGARU FLORIN-CONSTANTIN
Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba

 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal