Dl. Sorin Mierlea participa in cadrul evenimentului de aniversare a zece ani de existenta a Facultatii de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Dl. Sorin Mierlea participa in cadrul evenimentului de aniversare a zece ani de existenta a Facultatii de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti

Astazi 20.11.2013, domnul Sorin Mierlea -Presedinte al Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania -InfoCons , participa in calitate de speaker in cadrul evenimentului de aniversare a zece ani de existenta a Facultatii de Marketing  din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, eveniment ce se va desfasura in Aula Magna.

InfoCons -InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu