Discursul susținut de Părintele militar Alexandru Morariu la cel de-al doilea eveniment în cadrul Proiectului cultural ‘o9atitudine pentru cultură! 100 România!`

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Discursul susținut de Părintele militar Alexandru Morariu la cel de-al doilea eveniment în cadrul Proiectului cultural ‘o9atitudine pentru cultură! 100 România!`

În cadrul seriei de manifestări ocazionate de celebrarea Centenarului Marii Uniri, Asociația InfoCons a organizat cel de-al doilea eveniment al Proiectului cultural ‘o9atitudine pentru cultură! 100 România!`, în data de 19 Octombrie 2018, în Sala ‘Nichita Stănescu’, din cadrul Centrului Cultural al M.A.I. din Bucureşti.

Cel de-al doilea eveniment constă într-o piesă de teatru intitulată ‘Ziditori ai Marii Uniri`, semnată de Marian Ciripan. Înaintea piesei, Părintele militar Alexandru Morariu a luat cuvântul, susținând un discurs introductiv cu privire la conținutul piesei de teatru și importanța Marii Uniri de la 1918.

Citește și:

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: [email protected]

Descarca aplicatia InfoCons

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Descarca aplicatia InfoCons
Meniu