Directia Generala de Politie Locala Sector 6 InfoCons Protectia Consumatorului 29 aprilie 2021

Avem onoarea de a transmite din partea Direcției Generale de Poliție Locală Sector 6, sincere felicitari, Asociatiei InfoCons pentru activitatea derulată în cei 18 de ani de la înființare, dedicată promovării și reprezentării drepturilor și intereselor consumatorilor din România.

Apreciem în mod special contribuția remarcabilă la efortul depus pentru desfasurarea campaniei de informare a cetățenilor cu privire la prevenirea răspândirii infecției cu noul Coronavirus (SARS-CoV-2), campanie la care a participat și Direcția Generală de Poliție Locală Sector 6 prin promovarea în rândul angajaților a materialelor informative oferite de dumneavoastră.

Totodată ne exprimăm convingerea că buna colaborare dintre instituțiile noastre va continua, în interesul cetățeanului, beneficiarul cel mai important al activităților pe care le desfasuram.

Vă urăm succes și vă asigurăm de întreaga noastră considerație!

 

 

 

DIRECTOR GENERAL

MARIAN TUFAN

 

Mesajul poate fi vizualizat AICI 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal