Alin MASTAN , General de brigadă – Inspector General al Jandarmeriei Române – 21 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

Cu ocazia Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale și la aniversarea a 21 de ani de protecție a consumatorilor în România și Europa, Jandarmeria Română dorește să transmită cele mai sincere felicitări întregii echipe InfoCons.

Salutăm cu căldură angajamentul și consecvența pe care le-ați demonstrat de-a lungul timpului în promovarea drepturilor consumatorilor și protejarea proprietății intelectuale. Prin implicarea dumneavoastră activă și dedicată, ați reușit să contribuiți semnificativ la îmbunătățirea calității vieții pentru mulți cetățeni.

Jandarmeria Română își exprimă întreaga recunoștință pentru colaborarea fructuoasă și pentru parteneriatul solid pe care l-am dezvoltat de-a lungul anilor. Ne bucurăm să fim alături de voi în această misiune comună, având ca scop principal protejarea și sprijinirea oamenilor.

Sperăm ca această colaborare să continue să se dezvolte și să aducă cu sine numeroase proiecte de succes, menite să consolideze relația noastră și să aducă beneficii semnificative comunității noastre.

Vă transmitem cele mai bune urări și v asigurăm de întregul nostru sprijin în activitățile viitoare.

 

Cu deosebită stimă,

General de brigadă Alin MASTAN,

Inspector General al Jandarmeriei Române

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal