Aplicatia InfoCons ingrediente, aditivi alimentari, calorii Protectia Consumatorilor
Aplicatia InfoCons Ingrediente, sare, zahar, calorii Protectia Consumatorilor

Diplome acordate Autoritatii de Supraveghere Financiara

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Diplome acordate Autoritatii de Supraveghere Financiara

Sorin Mierlea - InfoCons - Calin Rangu - ASF     Sorin Mierlea - InfoCons - Calin Rangu - ASF

InfoCons – InfoCons a acordat o diploma de sustinere a miscarii de protectia consumatorilor InfoCons din Romania,   Autoritatii  de Supraveghere Financiara.

InfoCons – InfoCons a incheiat in luna martie 2015 un Protocol de Colaborare cu Autoritatea de Supraveghere Financiara.

Diploma a fost inmanata reprezentantului Autoritatii de Supraveghere Financiara, domnul Calin Rangu Director, Directia Protectia Consumatorilor.

De asemenea InfoCons – InfoCons a acoradt o diploma si domnul Director Calin Rangu pentru sprijinirea activitatii de protectia  consumatorilor .

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal