Dl. Sorin Mierlea participa la evenimentul organizat de Oficiul Roman pentru Drepturile de Autor (ORDA) cu ocazia celebrarii Zilei Mondiale a Proprietatii Intelectuale

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Dl. Sorin Mierlea participa la evenimentul organizat de Oficiul Roman pentru Drepturile de Autor (ORDA) cu ocazia celebrarii Zilei Mondiale a Proprietatii Intelectuale

Domnul Sorin Mierlea – Presedinte al InfoCons – InfoCons participa astazi, 27 aprilie 2015 la evenimentul organizat de Oficiul Roman pentru Drepturile de Autor (ORDA) cu ocazia celebrarii Zilei Mondiale a Proprietatii Intelectuale.

Evenimentul va avea loc la Sla Radio din str. General Berthelot , nr. 60-64, sector 1, Bucuresti si este realizat in parteneriat cu Societatea Romana de Radiodifuziune, Centrului Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti (CREDIDAM), Uniunea Compozitorilor si Muziciologilor din Romania – Asociatia pentru Drepturi de Autor, Uniunea Producatorilor de Fonograme din Romania (UPFR), Societatea  Autorilor si Editorilor Romani de Opere Stiintifice si Societatii pentru Drepturi de Autor in Cinematografie si Audiovizual – Societatea Autorilor Romani din Audiovizual.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Descarca aplicatia InfoCons

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Descarca aplicatia InfoCons
Meniu