« Înapoi la index

Aditiv alimentar cu rol de stabilizator de culoare şi agent de întărire, care se regăseşte în mod natural ca un component al sării marine. Se foloseşte şi ca suport pentru alţi aditivi. Se utilizează în produse lactate, brânzeturi maturate, nematurate sau procesate, produse din zer, îngheţată, grăsimi tartinabile, emulsii tip apă – ulei, creme dulci, budinci, produse din legume şi fructe procesate, conservate în diverse moduri, produse din carne, peşte, ouă, cereale, produse de patiserie, cofetărie, paste făinoase, cereale pentru micul dejun, bere, vin şi alte băuturi alcoolice şi nealcoolice, suplimente nutritive, produse dietetice, sosuri, condimente, salate etc.
Cantitate max zilnica permisa/corp: Doza zilnică admisă nu este limitată.
Descriere cantitate max zilnica permisa: Doza zilnică admisă nu este limitată.
Doza de încorporare în alimente: Nespecificat
Descriere doza de încorporare în alimente: Se adauga in cantitatile prevazute de retete.
Efecte secundare: NU
Descriere efecte secundare: Nu s-au semnalat efecte secundare la cantitatile incorporate in alimente.
Contraindicatii:Nespecificat
Descriere contraindicatii:
Utilizabil pentru copii: NU
Descriere utilizare copii: Nu este permis în alimentele destinate sugarilor şi copiilor mici.

« Înapoi la index
Meniu