InfoCons în calitate de Partener în cadrul Proiectului – Respect mâncării ! – “Abordarea globală privind risipa alimentară prin educație non-formală` , a realizat un material educațional tip manual în care sunt prezentate: consecințele globale ale deșeurilor alimentare asupra vieții cotidiene a consumatorilor din diferite țări, moduri în care fiecare consumator poate influența diminuarea problemelor globale cauzate de deșeurile alimentare cât și alte informații utile.

Manualul a fost structurat într-un mod foarte ușor de înțeles atât din puntc de vedere al textului cât și vizual, cu o mulțime de scheme și imagini.

Manualul va fi diseminat în cadrul activitaților desfășurate în cadrul Proiectului.

De asemenea manualul poate fi descărcat accesând AICI.

RESPECT, MÂNCĂRII!

Citește și:

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: [email protected]

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu