Darurile Magilor de la Bethleem la Athos și din Athos în România

InfoCons este partener al evenimentului istoric – religios ce va avea loc în perioada 22-28.12.2023 la Mănăstirea Pantocrator din comuna Dragănești Vlașca, județul Teleorman.

Darurile pe care Magii le-au adus Mântuitorului Hristos la Nașterea Sa în Peștera din Bethleem vor sosi pentru prima dată în România.

Aducerea în România a Darurilor Magilor este un eveniment de importanță națională deoarece scoaterea acestor Sfinte Odoare din Sfântul Munte Athos este un fapt extrem de rar. Ultima dată când s-a petrecut aceasta și prima dată după secolul al XV-lea a fost în anul 2014, când au fost duse spre închinare la Moscova, Sankt Petersburg, Minsk și Kiev. Aceste daruri sunt darurile pe care Magii de la Răsărit le-au dus pruncului Hristos în urmă cu 2023 de ani de la Nașterea Sa .

Un scurt istoric despre cei Trei Magi și Darurile se poate vedea AICI .

Întregul Program se poate vedea AICI .

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal