Primul Curs Vocational de Protectia Consumatorilor avizat de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor si de Federatia Asociatiilor de Consumatori pentru angajatii din Romania

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Primul Curs Vocational de Protectia Consumatorilor avizat de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor si de Federatia Asociatiilor de Consumatori pentru angajatii din Romania

Pentru a descarca formularul de inscriere, dati click AICI.

InfoCons – InfoCons a initiat Cursul Vocational in Domeniul Protectiei Consumatorilor, singurul curs avizat de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor si de Federatia Asociatiilor de Consumatori.

Cursul Vocational in Domeniul Protectiei Consumatorilor este adresat angajatilor agentilor economici, in vederea crearii unui climat corect, legal si responsabil fata de cetatean, in calitatea lui de consumator, privind diminuarea problematicilor de incalcare a legislatiei nationale si europene in domeniu.

Angajatii care vor promova Cursul Vocational in Domeniul Protectiei Consumatorilor derulat la distanta, vor deveni Experti in Protectia Consumatorului agreati de InfoCons si se vor regasi in Tabelul de Experti mentionati pe site-ul www.protectia-consumatorilor.ro.

Modulul de curs este dezvoltat de o echipa de experti ce au la baza pregatirea, in domeniul protectiei consumatorilor, in cadrul trainingurilor organizate de BEUC – The European Consumers' Organisation si se incadreaza in Politica Europeana privind protectia consumatorilor, pe modelul desfasurat si in alte tari.

InfoCons – InfoCons – unica organizatie din Romania este membra cu drepturi depline in Organizatia Mondiala Consumers International, membra a E.A.E.A. (European Association for the Education of Adults – Asociatia Europeana pentru Educarea Adultilor ).

Taxele aferente inscrierii la Cursul Vocational de Protectia Consumatorilor pentru angajatii agentilor economici sunt:

–          250 lei/cursant – pana in 5 angajati inscrisi din aceeasi entitate juridica;

–          200 lei/cursant – pentru inscrierea  unui numar de 6- 25 angajati din aceeasi entitate juridica;

–          150 lei/cursant – pentru inscrierea unui numar de 26 – 40 angajati din aceeasi entitate juridica;

–          100 lei/cursant – pentru inscrierea unui numar de 41 – 65 angajati din aceeasi entitate juridica;

–          80 lei/cursant – pentru inscrierea unui numar de 66 – 100 angajati din aceeasi entitate juridica;

–          65 lei/cursant – pentru inscrierea unui numar de 101 – 250 angajati din aceeasi entitate juridica;

–          50 lei/cursant – pentru inscrierea unui numar de peste 250 de angajati.

Pentru inscrierea la Cursul Vocational de Protectia Consumatorilor, va rugam sa transmiteti o solicitare in acest sens la adresa de e-mail: [email protected] sau fax: 031.101.25.15. In urma transmiterii acestei solicitari si dupa efectuarea platii, se va remite, in format electronic, suportul de curs in domeniul protectiei consumatorilor, legislatia specifica in acest domeniu, precum si o Fisa de Evaluare ce va trebui listata, completata si semnata de fiecare cursant in parte.

Cursantii care urmeaza modulul de curs si promoveaza Fisa de evaluare vor primi un  Certificat de Atestare de absolvire a cursului, certificat care va fi inregistrat in Registrul National de Eliberare a Certificatelor in domeniul Protectiei Consumatorului –  avizat de Federatia Asociatiilor de Consumatori.

Certificatele  sunt securizate cu holograma de securitate si securizare ProQ din cadrul Programului National Anticontrafacere.

Pentru a descarca formularul de inscriere, dati click AICI.

Descarca aplicatia InfoCons

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Descarca aplicatia InfoCons
Meniu