La mulți ani și sărbători fericite cu o9atitudine!

Cu ocazia sărbătoririi nașterii Mântuitorului, dar și la sfârșitul unui an, 2018, și începutul unui an nou, 2019, cred că este momentul să ne amintim fiecare că putem fi, că putem face, că putem să fim.

Așa că vreau să mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi, colegilor, membrilor InfoCons, partenerilor InfoCons și tuturor celor cărora, prin acțiunile, activitățile, campaniile, programele, studiile și testele comparative, am putut să le aducem ceva în plus. La mulți ani cu o9atitudine! Și cu această ocazie, dacă tot avem câteva zile libere, descărcați aplicația gratuită InfoCons, fiți mai informați și mai responsabili. Dacă plecați în călătorii, în țară sau în străinătate, descărcați aplicația gratuită SOS InfoCons și țineți minte: 0219615 sau *9615 – telefonul InfoCons pentru tine.

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal