InfoCons: A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine! a lansat inca un Centru de Educare si Informare a Consumatorilor

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. InfoCons: A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine! a lansat inca un Centru de Educare si Informare a Consumatorilor

In data de 03 august 2012, Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor siStrategiilor din Romania- o9atitudine! a lansat inca un Centru de Educare si Informare a Consumatorilor, cucaracter permanent, in cadrul Bibliotecii Nationale a Romaniei.
In cadrul acestui Centru de Educare si Informare, consumatorii vor putea gasi materiale educativ-informative, cu titlugratuit, in domenii precum: protectia mediului, sanatate, educatie financiar-bancara, alimentatie sanatoasa etc.

A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine! atrage atentia asupra faptului ca, indiferent de sex, religie, varsta, functie,suntem cu totii consumatori si ar trebui sa ne implicam activ si sa devenim din consumatori pasivi, consumatorieuropeni activi, alaturi de miscarile de protectia consumatorilor.

InfoCons -InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cupatrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu