La împlinirea a 18 ani de activitate în interesul cetățenilor, nu ne ferim să spunem că sunteți un reper.

V-ați focalizat pe apărarea drepturilor și intereselor cetățenilor acestei țări, pe buna și corecta informare asupra a tot ce înseamnă nu numai drept ci și obligație în calitate de consumator, de beneficiar a diverse servicii aflate în legătură directă cu mediul.

Programele dumneavoastră de informare au vizat multe din domeniile care ne preocupă la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor: dezvoltarea durabilă, legislație de mediu, protejarea ecosistemelor, a pădurilor, a apelor, protejarea naturii, în general.

O astfel de inițiativă, o astfel de activitate aduce un sprijin deosebit muncii noastre și ne bucură. De altfel, legătura noastră este și mai strânsă, și aici mă refer la parteneriatul care ne „leagă” să facem lucruri bune împreună, pentru oameni și pentru mediu.

La mulți ani!

Cu stimă,

Barna Tánczos, ministrul mediului, apelor și pădurilor

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal