Consiliul Județean Bacău , Președinte Valentin Ivancea – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Presedinte Consiliu Județean Bacău Valentin Ivancea

Consiliului Județean Bacău

Președinte Consiliul Județean Bacău

Valentin Ivancea

Cu ocazia aniversării a 20 de ani de la adoptarea legii privind protecția consumatorilor în România,  reflectăm asupra progreselor realizate în asigurarea drepturilor consumatorilor și ne angajăm să promovăm și să protejăm aceste drepturi în județul nostru.

Ca președinte al Consiliului Județean, îmi propun să asigurăm servicii publice de calitate și accesibile pentru toți cetățenii. În acest sens, am implementat măsuri și programe care să asigure protecția și promovarea drepturilor consumatorilor, în conformitate cu prevederile legii. De asemenea, pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor publice, am dezvoltat canale de comunicare pentru a putea răspunde rapid la cererile și reclamațiile cetățenilor.

Ne reafirmăm angajamentul de a promova și proteja drepturile consumatorilor și de a asigura servicii publice de calitate pentru toți cetățenii județului nostru. Suntem determinați să continuăm demersurile în acest sens și să ne adaptăm constant la nevoile și așteptările consumatorilor noștri.

Testimonialul poate fi vizualizat AICI

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal