Cipru / Cyprus / Kípros (Κύπρος)

Capitala: Nicosia (Λευκωσία)

Cipru este o republică prezidențială, situată în Marea Mediterană. Insula măsoară 9,253 km², se situează în zona fusului orar UTC+2, și adăpostește puțin peste 1 milion de locuitori. Moneda oficială este euro, iar țara are 2 limbi oficiale, greaca și turca. Cipru este recunoscută pe plan internațional ca fiind un teritoriu îndelung disputat între forțele militare turcești și cele grecești. Diviziunea între cele două tabere este observabilă și astăzi, cu partea de nord a insulei fiind controlată de forțe turcești, iar cea din sud de către greci. Cu toatea acestea, Cipru are un potențial turistic extraordinar, atrăgând milioane de turiști în fiecare an.

SOS Infocons este prima aplicatie care poate fi utilizata in Romania si oriunde in lume, pentru a intra in contact imediat cu autoritatile din tara unde se efectueaza calatoria sau cu prietenii in eventualitatea producerii unor evenimente grave.

Descarca aplicatia pe dispozitivul tau Android ,iOS  sau Huawei GRATUIT

Aplicația InfoCons Scanează Codul de Bare pentru telefoanele cu Android, iOS, cât și pentru cele cu Huawei.

Poți cumpăra produsele dorite din magazinele clasice sau magazinele online, dar trebuie să fii atent la ofertele prezentate și, mai ales, trebuie să-ți cunoști drepturile! Examinează cu atenție ofertele comerciantilor, analizează `chilipirurile` oferite pe site-uri.

Accesează Informații Utile pentru Călătorii în și din Uniunea Europeană, precum și informații despre fiecare țară în parte, precum Condiții de intrare și regim de ședere, Condiții pentru eliberarea permiselor de muncă, Sigurantă și criminalitate, Amenințări teroriste, etc.

E-mail: Cipru@infocons.ro

Sesizari:

Cipru@protectia-consumatorilor.ro

cipru@consumer-protections.org

cipru@consumers-protection.ro

cipru@protectiaconsumatorului.ro

Whatsapp: +40 732 008 969

Telefon: +40 21 9615

www.infocons.ro

www.protectia-consumatorilor.ro

www.protectiaconsumatorului.ro

www.consumersprotection.org

www.consumers-protection.org

www.consumers-protection.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal