Centrul InfoCons pentru Protecția Consumatorului Maramureș

Centrul InfoCons pentru Protecția Consumatorului Maramures

Centrul InfoCons pentru Protecția Consumatorilor Maramures îți răspunde la întrebări și te ghidează în toate situațiile pe care le întâmpini la cumpărături în magazine și la contractarea unor servicii din județul Maramures . Fii un consumator activ și reclamă neregulile unui magazin sau unui furnizor de servicii la Centrul InfoCons pentru Protecția Consumatorilor Maramures .

Telefon Protecția Consumatorilor Maramures : 021 9551

Telefon Protectia Consumatorului Maramures – InfoCons : 021 9615

Adrese de mail  Protecția Consumatorului Maramures :

maramures.reclamații@protecția-consumatorilor.ro

maramures@infocons.ro

 

InfoCons  Organizație Europeană pentru Protecția Consumatorului și Promovarea Programelor și Strategiilor membră cu drepturi depline în Organizația Mondială Consumers International , membra fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori , avand Secretariatul General în București, Bd. Mărășești , nr. 127-129, sector 4, tel: 021/319.32.66, mail : secretariat@infocons.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal